
Spam parfumuri-originale.net
Astazi vom intra in piata de parfumuri si de retail. Stiu, pentru multi dintre cei care cumpara de pe internet nu prea conteaza ca au de a face cu spammeri, cu retaileri care nu platesc nici un impozit sau cu persoane care nu sunt interesate decat de castigul pe termen scurt si mediu. Spam parfumuri-originale.net se incadreaza in acest capitol, fiind un site nou , cumparat in aprilie – iar spammerii parfumuri-originale.net stiu ce au de facut, au lasat domeniul sa treaca de sandbox-ul google doar pentru a putea sa-l foloseasca pentru a trimite spamul.
Anca Radu si SC Sensitive Line SRL Bucuresti sunt trecuti ca si detinatori ai domeniului respectiv. Traceroute-ul spamului parfumuri-originale.net ne arata ca a fost trimis de pe o frecventa radio oferita de una din firmele din nordul Bucurestiului, ADNET Telecom – daca prin AD se intelege spam, atunci spam pafumuri-originale.net e pe drumul cel bun. Este totusi primul spam din partea parfumuri-originale.net e loc de mai bine si mai multe, suntem curiosi care adresa ne va fi targetata acum
Detaliile providerului de unde a fost trimis spam-ul sunt:
inetnum: 77.232.219.0 – 77.232.219.255
netname: ADNET
descr: ADNET TELECOM
remarks: Radio streaming IP space
country: RO
role: ADNET TELECOM
address: 62 Nordului Street, district 1
address: 14104, Bucharest, Romania
Iar headerul mesajului arata asa:
Return-path: <noreply2@parfumuri-originale.net>
Envelope-to: contact@faraspam.com
Delivery-date: Sun, 22 Nov 2009 03:54:24 -0600
Received: from parfum.parfumuri-originale.net ([77.232.219.103]:52866)
(Exim 4.69)
(envelope-from <noreply2@parfumuri-originale.net>)
for contact@faraspam.com; Sun, 22 Nov 2009 03:54:24 -0600
DomainKey-Signature: a=rsa-sha1; q=dns; c=nofws; s=default; d=parfumuri-originale.net;
h=Received:To:Subject:X-PHP-Script:Message-ID:Date:From:Reply-To:MIME-Version:X-Mailer-LID:List-Unsubscribe:X-Mailer-RecptId:X-Mailer-SID:X-Mailer-Sent-By:Content-Type:Content-Transfer-Encoding:Content-Disposition;
Received: from nobody by parfum.parfumuri-originale.net with local (Exim 4.69)
(envelope-from <noreply2@parfumuri-originale.net>)
for contact@faraspam.com; Sun, 22 Nov 2009 11:54:23 +0200
To: contact@faraspam.com
Subject: Parfumuri Originale
X-PHP-Script: www.parfumuri-originale.net/emailing/admin/index.php for 77.232.216.18
Message-ID: <@www.parfumuri-originale.net>
Date: Sun, 22 Nov 2009 11:54:23 +0200
From: “Parfumuri Originale” <office@parfumuri-originale.net>
Reply-To: office@parfumuri-originale.net
MIME-Version: 1.0
X-Mailer-LID: 3
X-Mailer-RecptId: 3142
X-Mailer-SID: 22
X-Mailer-Sent-By: 1
Content-Type: multipart/related;
type=”multipart/alternative”; charset=”UTF-8″; boundary=”b1_”
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Content-Disposition: inline
X-AntiAbuse: This header was added to track abuse, please include it with any abuse report
X-AntiAbuse: Primary Hostname – parfum.parfumuri-originale.net
X-AntiAbuse: Original Domain – faraspam.com
X-AntiAbuse: Originator/Caller UID/GID – [99 99] / [47 12]
X-AntiAbuse: Sender Address Domain – parfumuri-originale.net
Mai jos aveti si galeria completa a spam-ului parfumuri-originale.net



#1 by Tanase Liviu on 14/12/2009 - 12:01 PM
In primul rand, cand faceti o afirmatie ar trebui sa o si verificati : ati afirmat ca nu platim impozite & si nici angajati, aceste date sunt publice si din care reiese faptul ca platim impozite si angajati. Si in al 2-lea rand, nu este spam, a fost folosita baza de date de la tre.ro care a fost cumparata cu contract, daca aveti o problema, ar trebui sa fie cu ei, nu cu noi.
Mail-ul contine unsubscribe, datele firmei, cam tot ce este nevoie in cazul in care cinevrea vrea sa faca o plangere.
Suntem inregistrati si Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (http://www.dataprotection.ro/notificare/cautari.do?action=search_action&criteriuNrNotificare=1&nrNotificare=14221&criteriuDenumireOperator=1&denumireOperator=&criteriuDenumireReprezentant=1&denumireReprezentant=&criteriuScopPrelucrare=6&scopPrelucrare=&criteriuLocalitate=1&localitate=&criteriuJudet=3&judet=&criteriuTara=1&tara=&pk=18248).
Va rog sa rectificati post-ul in conformitate cu adevarul.
Cu stima,
Liviu Tanase
#2 by FaraSPAM on 16/12/2009 - 7:28 AM
sunteti niste SPAMERI. Primim mailurile voastre pe 6 adrese publice de pe domenii diferite. Credeti ca ne-am inscris ca sa le primim ? V-a rugat cineva sa ne trimiteti la fiecare 3 zile cate un email ?
Dle Tanase Liviu sunteti niste spammeri! Simplu. Pentru restul afirmatiilor va las sa recititi articolul, si va asteptam cu spamm-uri noi, interesante ca de obicei.
#3 by eu on 07/01/2010 - 3:04 AM
delamardu_x_m3@yahoo.com vezi comentariul de mai jos. si asta de [.. comentariu moderat .. ]
stii sa vorbesti frumos, cum te-a invatat mamica, ai loc aici. nu stii, si cocina e o solutie
#4 by eu on 11/02/2010 - 11:21 PM
[.. comentariu moderat ..]
retardelu’ cu adresa delamardu_x_m3@yahoo.com, sa incercam data viitoare sa ne abtinem de la injuraturi. ok pumpkin ?
#5 by Paxi on 12/05/2010 - 5:37 PM
@Tanase Liviu
A fost folosita baza de date CUMPARATA de nu-stiu-unde ???
Conform legii, pe care o insirati in fiecare mail pe care-l primesc si eu de muuuult timp cu toate ca nu sunt abonat la voi, va trebuie acordul meu EXPLICIT pentru a primi asa ceva. Si cum ati afirmat ca ati cumparat acea baza de date, nu aveti acordul de care vorbeam mai devreme.
Ca sa nu mai pierdem timpul, de ce nu mergeti voi direct la MCTI, va platiti o amenda si va inchideti si firma, pana invatati cum sa va faceti reclama?
#6 by Gabriel S. on 15/05/2010 - 4:04 PM
Clar suntem satui de spamurile cu parfumuri si oferte Adnet Telecom. Propun sa imi urmati exemplul si sa depuneti plangere la ANRC si pe aduse,ro .Multumesc
#7 by Parfumuri originale on 20/05/2010 - 10:12 PM
eu nu am primit niciun mail pana acum