tre.ro spam


Se ia un director web romanesc, de exemplu tre.ro. Se iau adresele de email cu care s-au inscris in directorul respectiv webmasterii si se da cu spam tre.ro. Bineinteles, ca deja te-ai inscris la ei, au IP-ul tau, au adresa de email si numele, dar partea interesanta este ca te-ai inscris pentru a iti putea promova site-ul nu pentru a primi orice rahat de newsletter care crede administratorul ca este important pentru el, desi spammerul tre.ro spune ca este important pentru tine.

De ce spam tre.ro? nu stim, decat ca este ocazional, vine de pe IP-urile Romarg SRL, firma directorului RNC

inetnum:        89.42.216.0 – 89.42.223.255
netname:        SC-ROMARG-SRL
descr:          SC ROMARG SRL
descr:          Str. Grigore Balan, Nr. 37 Bl. 41, Sc. C, ap 16
descr:          Sfantu Gheorghe Covasna Romania

Iata si headerul spam tre.ro, sau ar trebui sa-l consideram mesaj publicitar ?

Return-path: <bounce@sendmail.macrosolution.ro>
Envelope-to: contact@faraspam.com
Delivery-date: Thu, 12 Nov 2009 23:30:02 -0600
Received: from server24.whmpanels.com ([89.42.216.31]:49858)
(Exim 4.69)
(envelope-from <bounce@sendmail.macrosolution.ro>)
for contact@faraspam.com; Thu, 12 Nov 2009 23:30:02 -0600
Received: from sendmail by server24.whmpanels.com with local (Exim 4.69)
(envelope-from <bounce@sendmail.macrosolution.ro>)
for contact@faraspam.com; Fri, 13 Nov 2009 07:30:07 +0200
To: “” <contact@faraspam.com>
Subject: Prezenta unui site web in prima pagina pe google.ro da culoare afacerii tale.
Date: Fri, 13 Nov 2009 00:20:05 +0200
From: “Laurentiu Barbu” <admin@tre.ro>
Reply-To: admin@tre.ro
MIME-Version: 1.0
X-Mailer-LID: 2
X-Mailer-RecptId: 10157
X-Mailer-SID: 11
X-Mailer-Sent-By: 1
Content-Type: multipart/alternative; charset=”UTF-8″; boundary=”"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-AntiAbuse: This header was added to track abuse, please include it with any abuse report
X-AntiAbuse: Primary Hostname – server24.whmpanels.com
X-AntiAbuse: Original Domain – faraspam.com
X-AntiAbuse: Originator/Caller UID/GID – [524 524] / [47 12]
X-AntiAbuse: Sender Address Domain – sendmail.macrosolution.ro

deci, daca vreti sa spammati, stiti unde se accepta spam-ul: pe serverele romarg srl din Sf. Gheorge, Covasna. Iata si o mica galerie cu spam tre.ro si macrosoftware.ro:

Share and Enjoy:
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks

, ,

  1. #1 by Raduu TOFAN on 02/12/2009 - 2:35 PM

    In primul rand vreau sa va multumesc pentru faptul ca semnalati sursele de spam, si ca militati pentru un internet curat.

    In aceeasi idee, va rog sa corectati informatia legata de proprietarul firmei ROMARG. ROMARG nu are nici o legatura cu directorul ROTLD, singura legatura cu institutia mentionata fiind relatia de parteneriat inceputa in anul 2002.

    Multumesc pentru intelegere.
    Radu TOFAN
    Owner ROMARG

  2. #2 by frank on 25/12/2009 - 7:02 PM

    Nu am nici o legatura cu tre.ro dar daca omul a trecut trimiterea newslater-ului catre utilizatori in termeni si conditii la inregistrarea in director are tot dreptul sa o faca pana la dezabonare si nu poate fii considerat spam
    eu zic ca ar fii bine sa te agheti de adevaratii spameri …
    peace

  3. #3 by Amza Marian on 11/06/2010 - 10:47 PM

    @frank: in conformitate cu legile 506/2004, articolul 12 si 365/2002 cu modificarile aduse prin legea 121/2006 mesajul ala e SPAM, indiferent cum vrei tu sa-l numesti, ca poate fi considerat, ca nu …

    Este spam si este considerat asa cum e, nu mai incercati sa suciti legea.

    Raduu Tofan: Unde gasim si noi pe site-ul ala minunat de la Romarg o adresa de email de contact. Am vazut anunturi auto, anunturi firme, agricultura, afaceri, motoare de cautare … de toate pe *.romarg.ro, aveti vreo adresa de email pentru raportare abuzuri, sau trebuie sa dam mail la abuse de la gtstelecom.ro ori sa ne facem singuri dreptate ?

(will not be published)

Spam Protection by WP-SpamFree