Zilele trecute am primit spam-ul celor de la sportday.ro, spammeri noi pe piata online romaneasca. Spam-ul nu are nimic deosebit in el, chiar arata super nasol, unele imagini din spam sportday.ro nu se incarca, altele nu au nici o treaba cu domeniul. ID-ul de messenger al spammerilor de la sportday.ro este lucky26ro@yahoo.com iar in galeria de imagini alaturata puteti vedea capturi ale acestui spam.
Conform datelor de pe spam-site-ul sportday.ro, acesta apartine dayssportcom srl braila, desi pe site-ul rotld domeniul apare ca fiind cumparat de o persoana fizica, prin rohost timisoara. Iata si headerul spam-ul trimis de undeva din bucuresti, de pe Romtelecom – corespondenta ip 92.82.187.59 – de pe un MS Outlook 6 (ala care vine default cu WinXP), avand corespondenta in domeniul reserveinvest.com:
Return-path: <sportdayro@yahoo.com>
Envelope-to: sales@faraspam.com
Delivery-date: Sat, 27 Mar 2010 08:36:42 -0500
Received: from smtp.rhkmail.com ([216.94.220.30]:2119)
(envelope-from <sportdayro@yahoo.com>)
Received: from mail.reserveinvest.com ([216.191.132.18]) by smtp.rhkmail.com with Microsoft SMTPSVC(6.0.3790.1830);
Received: from User ([92.82.187.59]) by mail.reserveinvest.com with Microsoft SMTPSVC(6.0.3790.3959);
From: “SportDay”<sportdayro@yahoo.com>
Subject: ADIDAS OUTLET – Oferta de Pasti !
Date: Sat, 27 Mar 2010 15:32:17 +0200
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/html; charset=”Windows-1251″
Content-Transfer-Encoding: 7bit
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Mailer: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000
si bineinteles, galeria foto atasata cu imaginile spam-ului sportday.ro:



Comentarii recente